Menukaart
Voorgerechten
-
Breekbrood van proeflokaal Rutgers Baflo (v)
-
Champignonsoep met pesto kaasstengel (v)
-
Taartje van geitenkaas met appel uit de oven met honing tijm siroop
-
Chorizo kroketjes met mango, avocado en feta salade
Hoofdgerechten
-
Quesadillas met een vulling van bonen, mais, paprika, kaas en nacho's en zure room (v)
-
Mixed grill van varkenshaas, spareribs en kipspies met diverse sauzen
-
Gegrilde biefstuk met gebakken champignons en peperroomsaus
-
Gebakken zalmfilet met gebakken polenta en kruidenroomsaus
-
Gegrilde kipspies met gemarineerde buikspek met oosterse saus
-
-
Kids
-
Pannenkoek naturel (v)
-
Poffertjes (v)
-
Portie frietjes met keuze uit: kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé (v)
Nagerechten
-
Creme brulee met huisgemaakte frambozen sorbetijs
-
Apfelstrudel met vanillesaus en kaneelijs
-
Proeverij dessert, verschillende lekkernijen
-
Coupe softijs met keuze uit karamel, chocolade of aardbeiensaus
-
-
Lunch
-
12-uurtje: brood, gebakken ei, kroketje, salade
-
Soep van de dag
-
Pannenkoek naturel (v)
-
Pannenkoek spek of kaas
-
Uitsmijter
-
Hoek Tosti
-
Broodje carpaccio
-
Broodje zalm
-
Broodje gezond
-
Broodje Piri Piri
Borrelhapjes
-
Broodmandje; grof landbrood met huisgemaakte kruidenboter en tapenade (2 pers.) (v)
-
Nachos; met gesmolten kaas en quacamole (v)
-
Portie bitterballen (9 stuks)
-
Portie kwekkeboombitterballen (7 stuks)
-
Minisnacks (10 stuks)
-
Vlammetjes met chilisaus (8 stuks)
-
Chicken wings met chilisaus (5 stuks)